PROJEKTINFORMÁCIÓK

Kedvezményezett neve: ROUTER Networking Informatikai, Kommunikációs

Szolgáltató, Tanácsadó Kft.
Projekt címe: ROUTER Networking Kft. fejlesztése
Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.9.20-2021-04259
Szerződött támogatás összege: 7.179.370 Ft
Támogatás mértéke (%): 70%
Projekt teljes költsége: 10.256.243 Ft
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.05.31.


PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSA:

A projektfejlesztés célja a meglévő Veszprém megyei irodánk fejlesztése, eszközállományának bővítése- kiegészítése a mai kor követelményeinek
minden szempontból megfelelő modern és jól használható, megbízható gépekkel.

A célok eléréséhez nélkülözhetetlen, hogy beszerzésre kerüljön egy digitális kábel-analizátor készülék, amely lehetőséget biztosít a réz kábelek tesztelésére, hibakeresésre és minősítésére egy érpártól a 10G Ethernet telepítésekig függetlenül attól, hogy Cat5e, Cat6, Cat6A vagy Class FA telepítésekről van szó. 

A projekt keretében kiválasztott analizátor a Fluke Networks VersivTM termékcsalád része, ami lehetővé teszi, hogykiegészítő modulokkal optikai hálózat minősítést (Certifiber PRO), OTDR vizsgálatokat (Optifiber PRO) vagy akár optikai csatlakozó felület minősítéseket (FiberInspector PRO) végezzünk. 

A kábel minősítése egy folyamat része, ami a rendszer tervezéssel kezdődik és a teljes rendszerelfogadásával, átadással és gyártói garanciákkal fejeződik be. Minél gyorsabbak az egyes rész folyamatok, annál sikeresebb és jövedelmezőbb lesz a teljes kivitelezés.

A nagyértékű kábel analizátor készülék mellett IKT fejlesztés megvalósítása is cél a pályázat során, hiszen az alapvető tevékenységeink végzéséhez, illetve munkavállalóink számára a legmodernebb informatikai eszközöket és perifériákat szükséges biztosítanunk a gyors, és precíz munkavégzéshez. Ennek megfelelően egy magas specifikációjú notebook és egy darab erőteljes asztali számítógép konfiguráció beszerzését kívánjuk megvalósítani.

Különböző típusú képzések által fenntartható és növelhető cégünk professzionalizmusa azokon a területeken, amelyek segítenek lépést tartani a számunkra releváns versenytársainkkal szemben, így az általános és munkahelyi kompetenciák fejlesztése céljából 90 tanórás, csoportos angol nyelvi képzés kerül megvalósításra a projektmegvalósítás során. 

A képzés igénybevételét tovább erősíti, hogy cégünk ügyfélköre folyamatosan bővül, és tekintettel arra, hogy egyre több nemzetközi cég és külföldi vállalat jelenik meg magyar piacon, így számunkra is fontos, hogy naprakész, Cégünk továbbá a projekt keretében bérköltség-támogatást vesz igénybe a meglévő munkavállalói számára, mely által a hosszútávú munkahelymegtartás és további új munkahelyek kialakításának a lehetősége biztosítottá válik.Projekt száma: GOP-2.2.3-09-2009-0120 

Projekt neve

Komplex vállalatirányítási és elektronikus kereskedelmi rendszer bevezetése a Router Networking Kft. számára. 

Kedvezményezett neve és elérhetősége

ROUTER Networking Kft. 1112 Budapest, Botfalu u. 7. 

Közreműködőszervezet neve és elérhetősége

MAG- Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. 1539 Budapest, Pf. 684. 

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Magyar Gazdaságfejlesztési központMegoldások

  • RouteBASE Infrastruktúra tervezés/építés
  • RouteOP Hálózatüzemeltetés
  • RouteSYS Rendszerintegráció
  • RouTEL Teljes körű telefonplatform
  • RouteCAM Kamerarendszer tervezés, építés