RouteBASE

Infrastruktúra tervezés, építés

Passzív kábelhálózatokat tervezünk és építünk több évtizedes szakmai tapasztalattal, és számos gyártói vizsgával rendelkező mérnökcsapatunkkal. Terveinket nemcsak megrendelőinkkel, de az adott telephely építészeti és épületgépészeti tervezőivel is egyeztetjük, így biztosítva, hogy rendszereink a helyi adottságokkal összhangban, fennakadás nélkül, megbízhatóan működjenek.

Részletek

RouteOP

Hálózatüzemeltetés

Napjaink válasza a cégeken belül megnövekedett IT fejlesztési és üzemeltetési feladatokra a kiszervezés. Ezzel szakértők kezébe kerülnek a támogató szolgáltatások, és a cégek fő tevékenységükre fókuszálhatnak. Megbízható rendszereink proaktív monitorozása lehetővé teszi a hibák korai észlelését, riasztás időben történő küldését. Igény szerint akár néhány órán belül csereeszközzel állunk partnereink rendelkezésére.

Részletek

RouteSYS

Rendszerintegráció

Célunk, hogy partnereink számára megtaláljuk a leghatékonyabb megoldásokat és segítsük azok üzemeltetését. Munkatársaink folyamatos képzése és integrációs tapasztalata biztosítja, hogy a piacvezető gyártók legfrissebb termékeit ajánlhassuk partnereinknek.

Részletek

RouTEL

Teljes körű telefonplatform

Dedikált hardverkonfigurációként vagy szolgáltatásként elérhető telefonrendszerünk segítségével a 21. század követelményeinek megfelelő szolgáltatást teszünk elérhetővé partnereink számára. A RouTEL telefonplatform támogatja a legmodernebb szolgáltatásokat és protokollokat.

Részletek

RouteCAM

Kamerarendszer tervezés, építés

Az analóg kamerarendszereket manapság egyre inkább felváltják a nagyobb tudású, professzionális IP alapú kamerarendszerek. Szinte nincs olyan vállalkozás, ahol ne működne valamilyen rendszer, illetve a jövőben ne szeretnék ezeket bővíteni, esetleg az elavult rendszert egy teljesen új, hosszútávon üzemeltethető, de beruházási szempontból rövidtávon megtérülőre cserélni. Cégünk sok éves szakmai tapasztalattal hasznos segítőtársnak bizonyult, a fent említett rendszerek tervezésében, kiépítésében, karbantartásában és üzemeltetésének támogatásában.

Részletek